Ultimele stiri

Percheziții la contrabandiștii de țigări din Timișoara. Suspectă: o bătrână de 70 de ani

tigari

12.000 de ţigarete de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma unei percheziţii domiciliare efectuate pe raza municipiului Timişoara. Persoanele bănuite de contrabandă cu ţigarete sunt un bărbat de 49 de ani şi mama acestuia de 70 de ani.

Joi, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

„În cursul lunii octombrie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că persoanele care domiciliau la adresa respectivă, un bărbat de 49 de ani şi mama acestuia de 70 de ani, ar desfăşura activităţi de comerţ cu ţigarete de contrabandă”, transmit cei de la IPJ Timiș.

În urma percheziţiei, poliţiştii au depistat la domiciliul celor doi 12.000 de ţigarete, de diferite mărci, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei în cauză au fost conduşi la sediul I.P.J. Timiş, pentru audieri, faţă de aceştia urmând a fi luate măsurile legale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*