Ultimele stiri

Percheziții la domiciliul unui tânăr de 18 ani. Ce au descoperit oamenii legii pe lângă mii de petarde

Poliţiştii timişeni au descoperit 2220 de articole pirotehnice deţinute fără drept şi un vehicul sustras, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul unui tânăr de 18 ani.

„Azi, 06 noiembrie a.c., în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Deta,  poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta au efectuat o percheziţie pe raza localităţii Jebel, la domiciliul unui tânăr de 18 ani bănuit de comiterea unui furt din societate comercială. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, transmit cei de la IPJ Timiș.

În fapt, în noaptea de 26 spre 27 septembrie, tânărul ar fi sustras dintr-un rastel situat în apropierea unui bar, în localitatea Denta, opt butelii de gaz, în valoare de  2400 de lei.

În urma percheziţiei, la domiciliul celui în cauză, poliţiştii au depistat 2 butelii despre care există suspiciuni că ar fi fost sustrase în noaptea respectivă,  un motoscuter care, în baza de date,  figurează a fi sustras din Germania în anul 2010 şi mai multe obiecte pirotehnice deţinute fără drept.

DSC08472 DSC08575

Despre cele 2220 de petarde descoperite de poliţişti, tatăl tânărului, depistat în locuinţă, ar fi declarat că îi aparţin, fiind achiziţionate dintr-o piaţă, iar motoscuterul l-ar fi cumpărat în urmă cu câteva luni de la un bărbat.

Poliţiştii au procedat la ridicarea bunurilor în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, cercetările au fost extinse şi faţă de tatăl tânărului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru nerespectarea prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*