Ultimele stiri

Percheziții la hoții de pesticide. Ce au găsit polițiștii

pesticid

În cursul acestei dimineţi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat două percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi de pesticide dintr-o societate comercială. Oamenii legii au ridicat 25 de litri de substanţe pesticide.

“În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi dintr-o societate comercială. În fapt, cei doi bărbaţi, de 28 şi 29 de ani, ambii din localitatea Afumaţi, judeţul Dolj, angajaţi ai unei societăţi comerciale din Timişoara, în perioada aprilie – iunie a.c., ar fi sustras din incinta societăţii substanţe pesticide în valoare de peste 18.000 de lei”, povestesc reprezentanții IPJ Timiș.

La domiciliul unuia dintre bărbaţi, poliţiştii au depistat 25 de litri de substanţe pesticide susceptibile a fi sustrase, întreaga cantitate fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere pe numele persoanelor în cauză, acestea fiind conduse pentru audieri la sediul I.P.J. Timiş.

UPDATE

Cei doi bărbați bănuiți de furt de substanțe pesticide au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*