Ultimele stiri

Percheziții la mai multe firme de pază din București, suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul este de 10 milioane de euro

Zece percheziții au loc, luni dimineață, în București și județul Ilfov, fiind vizate locuințele mai multor persoane și sediile unor firme suspectate de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază și securitate.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, 80 de polițiști de la Direcția de Investigare a Fraudelor, de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, specialiști criminaliști și SIAS (12 echipe), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, fac, luni dimineață, zece percheziții în București și județul Ilfov, fiind vizate persoane și societăți comerciale suspectate de comiterea unor infracțiuni economice în domeniul serviciilor de pază și securitate, informează stirileprotv.ro.

Perchezițiile se desfășoară într-un dosar penal în care procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București fac cercetări pentru evaziune fiscala. Prejudiciul este de aproximativ 10.000.000 de euro.

În urma perchezițiilor, 12 persoane vor fi duse la audieri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*