Ultimele stiri

Percheziţii la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

mascati

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De la locuinţele celor în cauză au fost ridicate 6 arme şi 33 de cartuşe letale, deţinute ilegal.

La data de 4 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

La domiciliile persoanelor percheziţionate, poliţiştii au depistat 6 arme şi 33 de cartuşe letale, deţinute ilegal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele identificate fiind conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara.

Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor cinci bărbaţi.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 4 Timişoara şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*