Ultimele stiri

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri FOTO

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 3 percheziţii la domiciliile a 2 persoane bănuite de trafic de droguri, cât şi la sediul firmei administrate de către acestea. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 20 gr de cannabis, 160.000 de lei şi au indisponibilizat două autoturisme de lux.

Ieri, 15 decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au efectuat 3 percheziţii, pe raza municipiului, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc şi operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum şi la sediul unei firme.

Din cercetări a reieşit că doi dintre membrii grupării infracţionale, cu vârste de 27 şi 49 de ani, ar fi înfiinţat o casă de amanet în municipiul Timişoara sub paravanul căreia ar fi desfăşurat activităţile ilicite cu substanţe psihoactive.

Distribuirea drogurilor era realizată doar către persoane verificate, de încredere, care ulterior le comercializau la nivel stradal, preţurile fiind între 20 şi 30 de lei doza/plicul. Printre consumatori au fost identificaţi şi foarte mulţi minori.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 20 gr de cannabis, 160.000 de lei şi au indisponibilizat două autoturisme de lux, cu privire la care există suspiciuni că ar fi fost achiziţionate cu bani proveniţi din activităţi ilicite.

De asemenea, au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a doi dintre membrii grupării infracţionale, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române .

La activităţi au participat şi jandarmi.

foto vehicule indisponibiizatefoto bani ridica_i

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*