Ultimele stiri

PERCHEZIŢII la Primăria Timişoara. Ce caută procurorii DNA

Primaria Timisoara

Perchiziţii, în această dimineaţă, ale procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie la sediul Primăriei Timişoara. Aceştia, însoţiţi de ofiţeri din cadrul IPJ Timiş, au intrat în clădirea de pe C. D. Loga în jurul orei 08.00, pentru a ridica documente în dosarul cu fraude imobiliare cu locuinţe restituite în baza Legii 112/1995.

Anchetatorii au mai descins la Primăria Timişoara şi în luna aprilie, în acelaşi dosar, fiind ridicate peste 10.000 de dosare, o parte fiind semnate şi de primarul Nicolae Robu.

”O echipă formată din ofiţeri de poliţie a venit cu mandat din partea procurorilor DNA la nivel naţional pentru a ridica documente în completarea a ceea ce s-a ridicat când s-a facut o percheziţie aici, în privinţa vânzării de locuinţe pe Legea 112. Este vorba de documente vechi, nu eram eu primar atunci, am spus-o şi când s-a făcut percheziţia. Astăzi s-a venit punctual pentru ridicarea unor documente suplimentare. Nu este mandat de percheziţie, au venit cu o solicitare de a li se preda documente punctuale suplimentare faţă de ce au ridicat cu ocazia percheziţiei. A fost o singură locuinţă vândută de când sunt eu primar, dar nu de către primărie, ci de către Oficiul Judeţean de Vânzare a Locuinţelor)”, a declarat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*