Ultimele stiri

Percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de persoane

mascați

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timişoara au efectuat 4 percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de persoane./ 3 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 25 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de persoane.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu anul 2012, cei trei membri ai grupării infracţionale, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi racolat şi exploatat sexual mai multe tinere, printre care şi minore.

În fapt, victimele ar fi fost obligate să practice prostituţia, fiind plasate în diferite pensiuni şi hoteluri din municipiul Timişoara sau în clubul de noapte pe care unul dintre cei în cauză îl deţinea.

În majoritatea cazurilor, acestea ar fi fost abuzate fizic şi emoţional de către membrii grupării, pentru a menţine controlul asupra lor.

Până în prezent au fost identificate 6 victime ale traficului de persoane.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*