Ultimele stiri

Pereți placați cu marmură, fără autorizație de construcție

Poliția locală a continuat controalele în zonele de unde se primesc semnale că timișorenii își fac lucrări în apartament fără să dețină autorizații de construcție.

Pe strada Moților, nr 3, viceprimarul Timișoarei spune că Ion Istvan, care locuiește la etajul clădirii,  și-a placat cu marmură pereții fără să aibă autorizație de construcție.

“Pe Motilor nr. 3, domnul Istvan Ion, care locuiește la etaj, a făcut lucrări de placare cu marmură, realizare de ornamente, zugrăveli, fără ca dânsul să dețină autorizație de construire. I s-a facut proces verbal de constatare și sancționare a contravențiilor și urmează ca luni să fie amendat. Sunt tot felul de lucrări… înlătură ziduri, lărgesc băile, își recompartimentează în altă parte o bucătarie. Trebuie stabilit de comun acord cu arhitectul șef amenda. O să fie mare, peste 5.000 de lei, cred că 7.000 – 8.000″, a spus  Traian Stoia.

Viceprimarul spune că pe viitor vor mai exista astfel de controale pentru a-i determina pe cei care vor să facă modificări în locuințe să aibă avizele de construcție de la primărie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*