Ultimele stiri

Performanță REMARCABILĂ! Un șef de secție de la Spitalul Județean Timișoara a strâns 100.000 de euro de la oamenii cu suflet mare. Ce a făcut cu banii

baie chirurgie vasculara timisoara

Medicul Mihai Ionac, șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara a reușit să facă minuni cu opt din cele zece saloane ale secției. Medicul timișorean, oripilat de faptul că saloanele arătau dezastruos pentru că nu au mai fost renovate de ani întregi, s-a gândit să solicite sprijinul comunității din oraș, în speranța că va reuși să le modernizeze.

În doar un an de la inițierea campaniei de strângere de fonduri pentru renovarea saloanelor Clinicii de Chirurgie Vasculară s-au strâns 100.000 de euro, bani cu care au fost renovate opt saloane. Mihai Ionac este convins că va renova și ultimele două saloane ale secției, mai ales că două companii i-au promis că-l vor sprijini.

“Mai avem încă două saloane de renovat, holurile și cabinetele noastre, pe care le lăsăm la sfârșit. Banii din partea primăriei nu au mai venit, acolo am rămas doar cu promisiunile, lucrurile s-au blocat. Primăria Timișoara a promis 30.000 de euro, am fi fost terminați cu toate saloanele, dacă am fi primit banii. Domnul Bojin ne-a promis 40.000 de euro, ne-a dat 45.000 de euro, lucrările cu banii de la Consiliul Județean Timiș s-au finalizat acum două luni. Pentru domnul Bojin am toată stima”, a afirmat Mihai Ionac.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*