Ultimele stiri

Pericol public! Beat, fără permis și cu mașina furată, implicat într-un accident rutier

poliție

Inconștiență maximă! Un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi  fără permis de conducere, a fost rănit după ce a produs un accident pe raza municipiului Timişoara. Extinzând cercetările, poliţiştii au constatat că tânărul a furat autoturismul condus, acesta fiind parcat pe o strada din municipiu, neasigurat şi cu cheile în contact.

Duminică, în jurul orei 19.00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada Grigore Alexandrescu, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de deplasare răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit răni uşoare. Întrucât tânărul emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul, care era parcat pe o strada din municipiul Timişoara, acesta fiind neasigurat şi cu cheile în contact.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi furt calificat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*