Ultimele stiri

Pericol public! Deși era aproape în comă alcoolică, conducea fără stres pe străzile din Timișoara

etilotest

Inconștiență dusă la extrem de un tânăr de 29 de ani din Timiș! Acesta a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timişoara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,12 mg\l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind aproape în comă alcoolică.

Bărbatul a fost descoperit duminică seara, pe strada Avram Imbroane, din Timișoara. Întrucât conducătorul auto, un tânăr de 29 de ani, din localitatea Secaş, judeţul Timiş, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*