Ultimele stiri

Pericole pe drumurile publice! Au băut și s-au urcat la volanul unor autoturisme neînmatriculate

poliție

Inconștiență dusă la extrem! Au băut și s-au urcat la volanul unor autoturisme neînmatriculate. În cursul zilei de ieri, poliţiştii au depistat două persoane în timp ce conduceau vehicule neînmatriculate pe drumurile publice şi erau sub influenţa băuturilor alcoolice. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Astfel, la data de 08 august, poliţiştii oraşului Gătaia au oprit pentru control un moped care circula pe D.J. 588, în localitatea menţionată. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că moepdul condus de un bărbat de 45 de ani, nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, în urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul nopţii, la ora 03.00, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 24 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victor Babeş din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice,  autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*