Ultimele stiri

Pericole pe drumurile publice! Ce au descoperit polițiștii pe șoselele din Timiș

etilotest

În cursul zilei de ieri, poliţiştii timişeni au depistat trei bărbaţi în timp ce conduceau vehicule pe drumurile publice, deşi nu aveau acest drept. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru conducerea sub influenţa alcoolului, punerea în circulaţie a unor vehicule neînmatriculate şi conducerea unor vehicule de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Astfel, ieri, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un moped care circula pe raza localităţii Biled. În urm verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că tânărul de 20 de ani, din oraşul Jimbolia, care conducea mopedul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu era înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Un alt caz s-a petrecut în jurul orei 16.15, când poliţiştii oraşului Jimbolia au depistat un bărbat de 49 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bârzava, din Jimbolia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

“Poliţiştii au procedat la testarea şoferului cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În aceeaşi zi, poliţiştii oraşului Gătaia au oprit pentru control un moped care circula pe D.J. 588 B. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că tânărul de 24 de ani, care conducea mopedul, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*