Ultimele stiri

Persoane cu dizabilități și femei sărace din Timiș au șansa de a fi angajate

locuri de munca

Fundaţia „Pentru Voi” a reușit să câștige un important proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană intitulat „Investește în oameni!”. În cadrul acestuia, vor fi angajate cinci persoanel cu dizabilități intelectuale și patru femei în situații de risc de marginalizare socială din punct de vedere al inserției pe piața muncii.

Doritorii trebuie să dețină un certificat de încadrare în grad de handicap, să aibă drept de muncă (să nu fie puse sub interdicţie judecătoreasă şi să nu aibă pensie de invaliditate), să nu fie angajate în muncă.

În ceea ce le privește pe femeile sărace care vor să se angajeze, acestea trebuie să aibă domiciliul în mediul rural şi ocupaţia lor să fie de lucrător familial neremunerat, să aibă vârsta de peste 45 de ani și să nu aibă loc de muncă.

Persoanele selectate vor beneficia de un curs de calificare şi de angajare în muncă, în cadrul unei intreprinderi sociale de tip Unitate Protejată, ce va avea sediul în comuna Săcălaz, judeţul Timiş.

Pentru informaţii referitoare la documentele necesare înscrierii, vă rugăm să o contactaţi pe Mihaela Leucuţa la telefon 0256. 228 062 sau prin email mihaela.leucuta@pentruvoi.ro. Data limită pentru depunerea documentelor este 01.02.2015.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*