Ultimele stiri

Persoanele cu dizabilități intelectuale din cadrul Fundației „Pentru Voi” din Timișoara au nevoie de un microbuz nou. Cum le poți ajuta

Odată cu începerea anului, Fundația „Pentru Voi” din Timișoara, ai căror beneficiari sunt persoane cu dizabilități intelectuale, a început o nouă campanie 2%, mai ales că reprezentanții fundației și-au pus o dorință arzătoare.

„Avem mare nevoie de un microbuz nou! Din păcate, microbuzele noastre sunt vechi, se strică tot mai des și reparațiile sunt din ce în ce mai costisitoare. De aceea, ne dorim să adunăm bănuții pentru unul nou. Sperăm că şi în acest an ne veţi fi alături şi ne veţi ajuta să ne îndeplinim dorinţa!”, transmit pe Facebook reprezentanții Fundației „Pentru Voi”.

De acest microbuz nou vor beneficia 200 de adulți cu dizabilităţi, care au nevoie de transport special, în fiecare zi, până la centrele Fundaţiei “Pentru Voi”.

Mai multe informații despre cum poți dona cei 2 % din impozitul pe venit găsești AICI!

1 Commentariu pe Persoanele cu dizabilități intelectuale din cadrul Fundației „Pentru Voi” din Timișoara au nevoie de un microbuz nou. Cum le poți ajuta

  1. decebal zamfirescu // 16 ianuarie 2015 a 12:59 // Răspunde

    Vâ sustin din toate puterile mele!..Doresc sâ puteti achizitiona mai multe microbuze!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*