Ultimele stiri

Persoanele defavorizate chemate să-și ridice alimentele de la Uniunea Europeană. Până când se mai pot prezenta

ajutoare UE

Distribuirea produselor alimentare în cadrul Programului de ajutorare a persoanelor defavorizate continuă până în data de 12 februarie, anunță reprezentanții municipalității. Astfel, cei ce nu și-au ridicat încă pachetele cu alimente de la Uniunea Europeană o mai pot face încă o săptămână la unul dintre cele două centre de distribuire din Timișoara.

Anul acesta, pentru a evita îngrămădeala, ajutoarele vor fi distribuite în două noi puncte. Vorbim despre Liceul Tudor Tănăsescu de pe strada Lorena, nr. 35 și Liceului IC Brătianu de pe strada Cuvin, nr. 2. Alimentele le vor primi persoanele cu domiciliu stabil în municipiul Timişoara, care deţin cupon individual de ajutor şi nu au ridicat încă produsele alimentare. Pachetele de la UE sunt compuse din: făină de grâu, făină de mălai, zahăr, ulei, macaroane, conserve din carne de vită, conserve din carne de porc și pateu.

Tot până la data de 12.02.2015, la depozitul situat pe str. Cuvin nr. 2 (clădirea Liceului I.C.Brătianu) se pot prezenta pentru a ridica produsele alimentare persoanele care au obţinut calitatea de beneficiar în perioada 01.08.2014 – 31.12.2014 şi o deţin şi în prezent. Acestea vor primi ajutoare alimentare pe baza listelor suplimentare. La ridicarea produselor trebuie prezentat, pe lângă actul de identitate (în original şi copie xerox), şi documentul (în original şi copie xerox) care atestă încadrarea într-una din categoriile de beneficiari, mai anunță reprezentanții municipalității.

 

Programul de distribuire a produselor alimentare este:

Luni: 8.00 – 14.30

Marţi: 8.00 – 17.30

Miercuri: 8.00 – 14.30

Joi: 8.00 – 16.30

Vineri: 8.00 – 13.00.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*