Ultimele stiri

Peste 10.000 de timişoreni aşteptaţi la spectacolul aerian de la aeroport. Când are loc evenimentul

Peste 10.000 de oameni sunt aşteptaţi, sâmbătă, 18 iulie, la mitingul aviatic organizat la aeroportul timişorean cu ocazia aniversării a 80 de existenţă neîntreruptă a instituţiei.

Timişoara Air Show 2015 este organizat pentru cel de-al doilea an consecutiv în capitala Banatului. În timpul evenimenului vor putea fi urmărite evoluţiile piloţilor din cadrul Forţelor Aeriene Române care vor face demonstraţii cu escadrila de elicoptere PUMA IAR 330, cu un avion CJ71 Spartan şi cu aeronave de vânătoare şi intercepţie. Aeroclubul României va fi prezent cu formaţia Hawks of Romania, cu paraşutiştii din cadrul formaţiei Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicand. La acestea se vor adăuga Iacării Acrobaţi care vor încânta spectatorii şi cu efecte pirotehnice, iar Formaţia Asalt îşi va demonstra îndemânarea pe cer.

Cei prezenţi vor putea vizita şi o expoziţie de aeronave şi echipamente utilitare. În ziua mitingului aerian, începând cu ora 8.30, RATT va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 în 15 minute de la Bastion la Aeroport şi retur.

Potrivit directorului aeroportului, Dan Idolu, spectatorii vor avea la dispoziţie şi 2.000 de locuri de parcare. Interesant este faptul că Primăria Timişoara nu a dorit să dea niciun leu pentru organizarea mitingului de la aeroport, asta deşi Primăriile Reşiţa şi Caransebeş au sponsorizat evenimentul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*