Ultimele stiri

Peste 100 de persoane au facut primul pas spre un loc de muncă la Bursa locurilor de Muncă

loc de munca

La finalul săptămânii trecute a avut loc ”Bursa Locurilor de Muncă – Împreună spre un loc de muncă”, la Boldur, județul Timiș, prima acțiune de acest gen organizată în zona respectivă. Organizată de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Unitatea Administrativ Teritorială Nițchidorf, Unitatea Administrativ Teritorială Sacoșu Turcesc și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș și în colaborare cu Unitatea Administrativ Teritorială Boldur, în cadrul proiectului ,,Perspectiv Rural-Măsuri de asigurare a sustenabilității zonelor rurale și ocupare a forței de muncă”

Această acțiune a avut ca scop sprijinirea persoanelor ocupate în agricultura de subzistență, a persoanelor inactive și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă și a șomerilor din mediul rural în a-și găsi un loc de muncă.
La bursă au fost prezenți un număr de 10 angajatori, care și-au prezentat locurile de muncă disponibile. Cu un număr de peste 255 de posturi vacante cei 10 angajatori au completat și strâns un număr de aproximativ 85 de CV-uri din partea participanților. Cele 116 persoane participante la eveniment au fost informate despre posibilitățile lor reale de angajare și despre primul pas care trebuie făcut spre un loc de muncă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*