Ultimele stiri

Peste 100 de studenți din întreaga lume, la Timișoara. La ce festival au participat

iswint

Timp de aproape o săptămână, capitala Banatului a găzduit nu mai puțin de 120 de studenți care au venit în România din toate colțurile lumii să împărtășească cultura și tradițiile lor. Tinerii din 25 de țări și-au dat întâlnire la Timișoara în cadrul Festivalului Internațional Studențesc ISWinT („International Student Week in Timișoara”).

Ediția a XXI-a a celui mai longeviv festival din Sud-Estul Europei a fost organizată, ca de obicei, de Liga Studenților din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnica din Timișoara. Festivalul s-a desfășurat între 21 și 27 iulie, perioadă în care studenții au participat la nouă workshop-uri, și anume Handmade, Alternative Design, Qualitative and Quantitative Research Methods, Trance Diving, Conscious Self Management, Photography, Stop Motion și Shadow Theatre.

Mai mult, nu au lipsit nici activitățile la care au fost invitați să participe și timișorenii, așa cum a fost seara de scurtmetraje ce a avut loc la Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul sau parada tradițională ISWinT.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*