Ultimele stiri

Peste 1000 de ore de voluntariat pentru a ajuta mai mult de 800 de oameni sărmani din Timișoara

În Timișoara, voluntarii luptă pentru a le da oamenilor și copiilor speranță, pentru a-i integra în societate și pentru a le da șanse pentru o viață mai bună . Astfel, în 2014, voluntarii United Way din Timișoara au strâns fonduri și au sprijinit programe care au îmbunătățit viața a peste 800 de copii, adulți și vârstnici, aflați în dificultate.

Grija pentru oameni a fundației a fost continuă, iar rezultatele voluntariatului nu au întârziat să apară. Astfel, într-un an, aproape 100 de copii au beneficiat zilnic de masă caldă, peste 40 de de tineri s-au bucurat de cursuri de formare profesională, mai mult de 200 copii și tineri bolnavi de cancer au avut parte de activități zilnice de suport, în jur de 200 de vârstnici au făcut fizioterapie și gimnastică medicală și aproximativ 250 de persoane fără adăpost au fost asistați psiho-social.

Aceste rezultate au fost obținute prin susținerea unor proiecte precum:“Învață pentru a reuși”, “Perfuzia zilnică de speranță, distracție și reintegrare pentru copiii și tinerii afectați de cancer”, “Sănătate pentru toți!”, “Adăpostul de tranzit”,“Copiii cresc mai bine la școală!”

 

1 Commentariu pe Peste 1000 de ore de voluntariat pentru a ajuta mai mult de 800 de oameni sărmani din Timișoara

  1. Asi dori foarte mult sa fiu contactat de aceasta organizatie umanitara deoarece doresc sa activez si eu aici
    Va multumesc. Adresa mea de mail: widoqq@yahoo.com
    Am 60 de ani, inginer si sunt dispus sa indeplinesc ori ce sarcina primesc de la asociatie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*