Ultimele stiri

Peste 1000 de polițiști vor fi la datorie în perioada Sărbătorilor de Paști

polițiști

În perioada Sărbătorilor de Paști peste 1000 de poliţişti vor fi la datorie pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Pe lângă activităţile de asigurare a unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii vor fi prezenţi şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult, precum şi în locurile unde se desfăşoară manifestări publice circumscrise Sfintelor Sărbători de Paşti.

În noaptea de Înviere numărul efectivelor va fi suplimentat, poliţiştii acţionând, cu 156 de mijloace auto şi 76 de patrule pedestre, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe principalele artere din judeţ pentru combaterea excesului de viteză, fluidizarea traficului, prevenirea ambuteiajelor sau a accidentelor de circulaţie. Vor fi folosite toate aparatele radar aflate în dotarea Serviciului Rutier.În zonele aglomerate vor fi prezenţi şi poliţiştii de investigaţii criminale pentru prevenirea şi combaterea furturilor de poşete, din auto sau din buzunare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*