Ultimele stiri

Peste 1600 de bucăţi de materiale pirotehnice confiscate în vama de la Cenad / FOTO

Captură de proporții a poliţiştilor de frontieră de la Cenad! Aceștia au descoperit într-o mașină condusă de un român nu mai puțin de 1634 petarde şi trei cutii de artificii, ce urmau a fi comercializate pe piața din România.

Captura a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.30, pe sensul de intrare în ţară. La volanul autoturismului percheziționat se afla un tânăr de 26 ani din Botoșani, însoțit de un amic. În urma controlului efectuat asupra autoturismului s-a constatat că în portbagaj se afla o cantitate mare de materiale pirotehnice, motiv pentru care s-a trecut la cercetări amănunţite. Astfel, au fost descoperite 1634 bucăţi materiale pirotehnice (petarde) şi trei cutii de artificii, în valoare de 1100 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Astfel, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză actelor premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept prin deţinere şi transport.

poza poza (1) (1) poza (2)

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*