Ultimele stiri

Peste 2.000 de elevi din cinci localități din Timiș vor învăța în școli modernizate. De unde bani

cj timis

Aproximativ 2.300 de elevi din județul Timiș vor învăța, cel târziu din toamna anului viitor, în școli complet reabilitate cu bani de la Uniunea Europeană.

Astăzi, la Consiliul Județean Timiș, au fost semnate primele opt din cele 13 contracte de finanțare a proiectelor prin care vor fi reabilitate cele șapte școli din cinci localități. Este vorba despre școlile din comunele Moșnița Nouă, Peciu Nou, Pesac și Tomești și din orașul Sânnicolau Mare.

Proiectele pentru care au fost semnate contractele de finanțare vizează reabilitarea clădirilor în care își desfășoară activitățile instituțiile de învățământ sau chiar extinderea lor – așa cum este cazul școlii din Moșnița Nouă, inclusiv reabilitarea termică a acestora și realizarea instalațiilor electrice, sanitare și termice.

„Merită să fim recunoscători pentru ceea ce se întâmplă bun în județul Timiș. Sunt școli care se fac neținând cont de culoarea politică de către Guvernul Ponta. Aceste localități puteau fi selectate din punctul de vedere al unui partid, dar nu s-a ținut cont, trei dintre primari sunt din PDL și doi din PSD”, a declarat, astăzi, Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*