Ultimele stiri

Peste 250 de poliţişti au acţionat zilnic, pe perioada minivacanţei de 1 Mai, pentru liniştea cetăţenilor.

Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, pe durata minivacanţei de 1 Mai, pe raza judeţului Timiş au acţionat, zilnic, peste 250 de poliţişti. Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Şi în cursul zilei de azi, 03 mai a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave şi asigurarea fluenţei traficului. Vor fi folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier pentru înregistrarea celor care nu respectă limitele legale de viteză.

Poliţiştii de ordine publică au acordat sprijin celor de la rutieră, dar au acţionat şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Timişoara au patrulat, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în zona staţiilor şi triajelor de cale ferată, precum şi în trenurile de călători.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*