Ultimele stiri

Peste 30 de metri cubi de material lemnos, confiscaţi de poliţişti

foto material lemnos

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au depistat un bărbat în timp ce transporta cu un autotren peste 30 de metri³ de material lemnos fără documente legale. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

În noaptea de 04 spre 05 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Timiş, au desfăşurat o acţiune pe raza localităţii Belinţ în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic.

Astfel, în jurul orei 05.30, poliţiştii au oprit pentru control un autotren încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 28 de ani, transporta peste 30 de metri³ de material lemnos (esenţă fag, cer, frasin şi paltin), fără a respecta prevederile legale.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei conform Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*