Ultimele stiri

Peste 300 de parfumuri contrafăcute confiscate de polițiștii de frontieră

Au încercat să intre în țară cu mai multe parfumuri contrafăcute, pe care sperau să le vândă la un preț mult mai mare în comerțul românesc. Este vorba de doi tineri prinși la vama Cenad că încercau să introducă în țară peste 300 de sticluțe de parfum, fără a avea documentele necesare.

Ieri dimineața, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de intrare în ţară s-au prezentat doi tineri de 18, respectiv 29 de ani. Poţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mașinii cu care aceștia încercau să intre în țară și au descoperit 359 parfumuri, marcile „Diesel”, „Hugo Boss”, „Armani” „Calvin Klein ” sau  „Bvlgari”.

Cu ocazia examinarii atenție a parfumurilor, au rezultat indicii clare, că produsele depistate prezintă urme de contrafacere a marcilor autentice.

„Valoarea bunurilor fiind estimată la suma de 4.600 de euro. Pe numele celor doi s–a intocmit lucrare penala pentru infractiunea de punere în circulație a unui produs identic sau similar cu o marcă înregistrată”, transmit reprezentanții poliției de frontieră.

ii de la brad3 IMG_0029 IMG_0442

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*