Ultimele stiri

Peste 350 de amenzi pe șoselele din Timiș, în weekend

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Oamenii legii au aplicat peste 350 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, cele mai multe dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Astfel,în perioada 28-30 noiembrie, poliţiştii au întocmit 6 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permise de conducere.

Totodată, au fost aplicate 364  sancţiuni contravenţionale, dintre care 213 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 35 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 26 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor  şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric sau limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*