Ultimele stiri

Peste 50 de firme prezente la Salonul Industriei Ușoare organizat de CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 18 – 22 noiembrie 2015, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 26-a ediţie a SALONULUI INDUSTRIEI UŞOARE.

CCIAT și expozanții s-au pregătit pentru publicul timișorean și turiștii aflați în oraș în această perioadă, adaptându-și gama de produse la sezonul toamnă–iarnă: confecţii textile, tricotaje, încălţăminte pentru femei, bărbasți și copii; marochinărie, pielărie, blănărie; articole de lenjerie, lenjerie de pat, accesorii; articole pentru petrecerea timpului liber; produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii, gablonţuri; modă, design vestimentar.

Peste 50 de firme – comercianți și producători onorează cu prezența Salonul, reprezentarea fiind cu adevărat națională: Arad, Brașov, Brăila, București, Cluj-Napoca, Constanța, Huși, Iași, Mangalia, Oradea, Orăștie, Ploiești, Suceava, Târgu Mureș, Vaslui și Timișoara.

Nu va lipsi nici standul Facultății de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara unde studenții expun piese vestimentare și de design unicat.

Ca de fiecare dată, pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spațiul exterior al CRAFT, se va organiza un minifestival al bunurilor tradiționale de sezon și zone de joacă pentru copii.

Organizatorii și-au propus să ofere publicului vizitator, la deschiderea Salonului, o prezentare de modă, pe ritmurile dansatorilor Clubului Magnum Team.

SALONUL INDUSTRIEI UŞOARE se deschide miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 1100 .

Programul de vizitare este:
18 – 21 noiembrie, zilnic între orele 1000 – 2000
Duminica 22 noiembrie, între orele 1000 – 1800
Intrarea este liberă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*