Ultimele stiri

Peste 600 de timişoreni participă la protestul faţă de interzicerea bicicliştilor în centrul istoric. Ce părere are „Verde pentru Biciclete”

biciclete

Cel puţin 600 de persoane sunt aşteptate să participe, mâine, 2 octombrie, la acţiunea de protest faţă de interzicerea mersului pe bicicletă în centrul Timişoarei. „Plimbare prin centrul Timişoarei pe lângă biciclete” are loc între orele 18.30 – 20.00, punctul de întâlnire fiind catedrala mitropolitană.

Pe de altă parte, reprezentanţii „Verde pentru Biciclete” au anunţat, astăzi, pe Facebook, că nu vor participa la acţiunea de protest de mâine. „Bicicliștii sunt oameni și reprezintă o parte din traficul orașului. Altă categorisire este de prisos. Mâine va avea loc un protest fără organizatori și în această săptămână a fost semnată de către bicicliști o petiție online. Acestea sunt două din formele cu care bicicliștii răspund restricţiei din zona centrală. Noi alegem calea dialogului și a găsirii de soluții- așteptăm recomandările voastre pe contact@pedaleaza.ro . Duminică facem cea mai lungă pedalare de până acum prin Timișoara și vă așteptăm să vă alăturați. Pedalăm până în centru, și pe pietonală, iar în centru ne vom plimba pe lângă biciclete, în semn de respect față de pietoni”, transmite „Verde pentru Biciclete”.

Vă reamintim că duminică, 4 octombrie, de la ora 11.00, are loc pedalarea „Numărătoarea de Toamnă”, punctul de întâlnire fiind parcarea Timco de pe strada Circumvalaţiunii.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*