Ultimele stiri

Peste 8.000 de genți și accesorii, expuse la Iulius Mall Timișoara în cadrul unei expoziții inedite

genti

În această săptămână, Iulius Mall Timișoara găzduieşte cea mai mare ediţie de până acum a târgului Bag Expo, dedicată promoţiilor de iarnă. De astăzi și până în data de 18 ianuarie, doamnele, domnişoarele şi domnii vor avea posibilitatea să aleagă, la demisolul Iulius Mall, din peste 8.000 de genţi şi accesorii.

Bag Expo începe anul 2015 cu oferte de nerefuzat: mii de articole cu preţuri de producător, majoritatea cu discount-uri de până la 40%. Târgul va fi locul în care fiecare îşi va găsi geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţi.

Nici domnii nu au fost uitaţi, aceştia găsind la târg numeroase articole special create pentru a răspunde fiecărui stil masculin. De asemenea, cei interesaţi vor putea admira şi achiziţiona o gamă extinsă de articole realizate handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii.

Produsele au fost realizate în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*