Ultimele stiri

Peste 800 de grame de cannabis şi haşiş depistate în urma a 21 de percheziţii [Video]

Peste 800 de grame de cannabis şi haşiş, 30.000 de lei şi 10.000 de euro au fost ridicaţi de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma a 21 de percheziţii, efectuate la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi mare risc.

La data de 26 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au efectuat 21 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc.

La activităţi au participat şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi jandarmi.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 800 de grame de cannabis şi haşiş, 30.000 de lei şi 10.000 de euro.

Din cercetări a reieşit că cei cinci membri ai grupării infracţionale, cu vârste între 22 şi 27 de ani, ar fi aprovizionat şi intermediat tranzacţii de cannabis şi comprimate ecstasy consumatorilor din Timişoara, în special în zona complexului studenţesc.

Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal membrii grupării ar fi folosit intermediari, poliţiştii reuşind identificarea a 10 tineri, cu vârste între 21 şi 27 de ani.

Persoanele depistate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*