Ultimele stiri

Peste 900 de amenzi pentru șoferii indisciplinați din Timiș

Peste 900 de șoferi indisciplinați din Timiș au fost amendați de polițiștii locali în ultimele patru zile pentru că nu au respectat legislația rutieră. De asemenea, au fost reținute 80 de permise de conducere.

În perioada 24-27 martie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Au fost aplicate 916 sancţiuni contravenţionale, dintre care 309 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 113 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Nici pietonii nu au scăpat de amenzi. 246 de pietoni care nu au respectat regulile privind circulaţia pe drumurile publice au fost sancționați.De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*