Ultimele stiri

Peste 900 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri

Poliţiştii rutieri au acţionat timp de patru zile pe raza întregului judeţ Țimiș. Scopul acțiunii a fost prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Polițiștii au aplicat peste 900 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi și au reținut 59 de permise de conducere.

Potrivit IPJ Timiș, în urma verificărilor, au fost constatate 21 de infracţiuni şi s-au aplicat 938 sancţiuni contravenţionale. 343 dintre acestea au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum și 184 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

59 de permise de conducere au fost reținute pentru a fi suspendate. Șoferii au rămas fără permise fiindcă nu au acordat prioritate pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile de depăşire, nu au ținut cont de semnificația culorii roşii a semaforului electric sau au depăşit limitele legale de viteză.

În week-end, poliţiştii se vor afla la datorie. Vor desfășura activităţi în scopul combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*