Ultimele stiri

Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră

peste

Poliţiştii de frontieră din Berzasca  au depistat, în zona  de frontieră, un cetăţean  român care transporta 31 kg de peşte de diferite specii fară a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Ieri poliţiştii de frontieră din Berzasca au oprit pentru control un autovehicul, ce se deplasa din direcţia Moldova-Nouă în direcţia Berzasca.

La controlul fizic efectuat asupra autoutilitarei, s-a descoperit cantitatea de 31  kg. peşte de diferite specii (şalău, crap, crap-fitofag) pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Cetăţeanului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit, iar întreaga cantitate de peşte, a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predată unei societăţi de profil.

De la începutul anului poliţiştii de frontieră din Caraş-Severin au confiscat o cantitate de 1315 kg de peşte, ultima captură petrecându-se chiar zilele trecute.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*