Ultimele stiri

Petiție on-line pentru declararea lui Victor Ponta persona non-grata la Timișoara

Premierul Victor Ponta ar putea fi declarat persona non-grata în Timișoara. Asta după ce, pe internet, a apărut o petiție on-line în acest sens.

Inițiatorul petiției este Corneliu N. Vaida, care a promis că va face acest lucru public, sâmbătă, la mitingul din Piața Victoriei. Ideea a mai fost expusă și la protestul de săptămâna trecută, dar abia acum textul documentului a fost redactat.

„Actualul premier și candidat la președinție Victor Ponta sfidează Timișoara, sfidează românii din diaspora, sfidează morala și democrația, promovând impostura, interesele de clan, hoția și minciuna! Promite grațierea infractorilor condamnați pentru fraudă, luare de mită, trafic de influență! Vrea să controleze justiția! Și-a aservit cu bani Biserica Ortodoxă Română! S-a aliat cu un extremist ca V.C. Tudor și cu un mitoman ca D. Diaconescu! … și ar mai fi o sumă de motive pentru care un asemenea individ nu ar avea ce căuta în Timișoara, Orașul Martir în care s-au născut democrația și libertatea din România!”, sună textul petiției on-line redactat de Corneliu N. Vaida.

După ce se vor strânge semnături, petiția va fi trimisă Consiliului Local, care va decide dacă cererea va fi aprobată sau nu.

Dacă doriți să vedeți petiția, puteți arunca o privire AICI.

3 Commentarii pe Petiție on-line pentru declararea lui Victor Ponta persona non-grata la Timișoara

  1. Sa nu mai calce in Timisoara

  2. Nu are ce cauta in Timisoara

  3. Jos comunismul!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*