Ultimele stiri

Petrecere cu scop caritabil de Halloween, la Timișoara. Cum îi poți ajuta pe copiii care vin pe lume la Maternitatea „Bega”

bebelus

 

Cluburile Rotaract și Leo Timișoara organizează joi, 30 octombrie, o petrecere în scop caritabil, de Halloween. Fondurile strânse vor fi folosite pentru achitarea unui echipament medical de care bebelușii care vin pe lume la Maternitatea „Bega” a Spitalului Județean Timișoara au mare nevoie.

Petrecerea se numește „Halloween Charity Party” și are loc în Club Bunker, de la ora 22.00. „Scopul nostru, al celor cinci cluburi de servicii din Timișoara (Rotaract Club Timișoara Cetate, Rotaract Club Timișoara, Rotaract Club Ripensis Timișoara, Rotaract Club Opera Timișoara, LEO Club Timișoara ), a fost și este obținerea fondurilor pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite în sprijinul sănătății copiilor. Nou-născuţii au nevoie de aparatură completă pentru a fi supravegheaţi şi salvaţi”, spun reprezentanții celor cinci cluburi de sevicii din capitala Banatului.

Cu banii strânși anul trecut la petrecerea de Halloween, a fost plătit avansul unui aparat numit Bilicec (Bilimeter), care măsoară bilirubina totală la nou-născuți, și anume 6.000 de lei. Aparatul a ajuns în posesia Clinicii de Neonatologie Bega, urmând a strânge bani pentru plata integrală a acestuia. Asociația Bega Neonat Timișoara a primit și susținerea financiară a unor părinți, care au înțeles cât de important este pentru nou-născuți acest aparat.

„Noi, cluburile Rotaract si Leo din Timișoara, dorim ca prin acest eveniment să strângem suma necesară achitării integrale a acestui aparat. Modalitatea aleasă pentru fundraising este organizarea acestui party de Halloween. Intrarea se va face sub formă de donație, 10 lei de persoană”, transmit organizatorii evenimentului din club Bunker.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*