Ultimele stiri

Petrecere la înălțime, Bag Expo, târg de produse bio și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Mall Timișoara

Bag Expo a revenit la Iulius Mall Timișoara, cu o multitudine de oferte. Până luni, 20 iunie 2016, la demisol, vizitatorii târgului vor putea admira și achiziționa poșete, genți, curele, eșarfe și diverse alte accesorii, în ton cu moda, potrivite pentru garderoba din sezonul estival. Actuala ediție a Bag Expo reunește peste 6.000 de articole, de la plicuri elegante, genți casual sau sport, până la trollere, genți de voiaj, serviete, borsete și portofele, într-o gamă cromatică și stilistică diversificată.

Toți cei care sunt adepții unui stil de viață sănătos și echilibrat au ocazia, în weekend, să viziteze standurile Târgului Bio, amenajat la parterul Iulius Mall. Clienții interesați vor putea alege dintr-o varietate de produse bio, eco și terapii alternative, care pot fi folosite cu succes în viaţa de zi cu zi, fie că este vorba despre întreţinere corporală, cosmetică sau nutriţie.

Vineri, cei care îndrăgesc muzica electronică sunt invitați să o asculte la înălțime, pe terasa Iulius Mall, acolo unde, sub genericul RoofTop Daydreaming, Jan Blomqvist, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai genului, va încinge atmosfera, alături de Marwan și CellestiΛns. Petrecerea va începe la ora 16.00 și va dura până noaptea, la ora 2.00.

Copiii vor avea duminică un prilej de distracție și bucurie, fiind așteptați în food court, unde continuă seria spectacolelor de teatru de păpuși, cu povestea „Pădurea Fermecată”. Reprezentația începe la ora 12.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*