Ultimele stiri

Petrică Folică: „Am primit numeroase aprecieri pozitive în media locală şi naţională pentru acţiunile mele prin care am stopat prejudicii de milioane de euro din patrimoniul municipiului Timişoara”

Petrică Folică scrie pe contul său de Facebook că este membru al PP-DD Timișoara din ianuarie 2012. Ba mai mult, acesta susține că s-a implicat în dezvoltarea organizației municipale Timișoara, dar și a celei județene din Timiș.

„Sunt membru al PP-DD Timişoara încă de la începuturile acestuia, din ianuarie 2012, şi am luptat alături de regretatul Vasile Caprea să dezvoltăm organizaţia municipală Timişoara şi pe cea judeţeană din Timiş. Personal m-am implicat direct în obţinerea şi amenajarea sediului actual al PP-DD din Timişoara. Din păcate ulterior s-au infiltrat în partid persoane care au avut ca scop distrugerea PP-DD Timiş, persoane ca Adrian Diaconu, care s-a demascat singur prin neimplicarea în efectuarea campaniei electorale nici pentru alegerile europarlamentare, nici pentru alegerile parlamentare parțiale din mai 2014. Consecințele s-au văzut, rezultatele la alegeri au fost dezastruoase (numai 527 voturi pentru candidatul PP-DD pentru funcția de deputat în colegiul 3 Timișoara)”, transmite Petrică Folică.

Folică mai spune că a primit numeroase aprecieri în media locală și națională pentru stoparea unor prejudicii de milioane de euro din patrimoniul municipiului Timișoara.

„De mai puţin de 1 an sunt consilier local însă am primit numeroase aprecieri pozitive în media locală şi naţională pentru acţiunile mele prin care am stopat prejudicii de milioane de euro din patrimoniul municipiului Timişoara. Am să vă amintesc câteva din acţiunile prin care am împiedicat delapidarea banului public care au fost apreciate intens în media. Prin votul meu am împiedicat vânzarea către PSD a unei clădiri importante din oraş, la un preţ subevaluat de 100 000 euro, clădirea fiind ulterior reevaluată la 700 000 euro de aceeași firmă de evaluare (iar altă firma a evaluat-o la 1 milion de euro).

În februarie 2014 am identificat cazul monumentului Luptătorului anticomunist din Banat, care deși la momentul respectiv nu era decât o movilă de pamânt, în deconturile primăriei se tot construieşte încă din anul 2000, când era primar al Timişoarei fostul președinte PNȚCD, Gh. Ciuhandu. Existau decontări de sute de mii de euro pentru lucrări inexistente, banii fiind viraţi într-un cont al Asociației foștilor Deținuti Politici care cuprinde mulți membri ai PNȚCD apropiați ai fostului președinte PNȚCD, Gh. Ciuhandu. Am demascat această deturnare a banilor publici într-o conferinţă de presă. Imediat după conferinţă au început lucrările la construirea monumentului, care a fost finalizat și inaugurat săptămâna trecută”, scrie Folică pe Facebook.

Membrul PP-DD Timiș mai scrie și despre încercarea îndepărtării sale din PP-DD: „S-a încercat îndepărtarea mea din PP-DD și după împiedicarea vânzării unei clădiri la preț subevaluat către PSD, şi după ce am blocat instaurarea în postul de viceprimar a lui Bogdan Herzog, membru PNȚCD sprijinit de PSD, care este colaborator al Vocii Rusiei, cu opinii exprimate anti NATO şi împotriva Uniunii Europene, simpatizant al politicii expansioniste a lui Vladimir Putin. O astfel de persoană este nepotrivită pentru funcția de viceprimar al Timișoarei, oraș martir, integrat în UE și în NATO”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*