Ultimele stiri

Petrică Folică: Aș fi onorat să accept funcția de viceprimar al Timișoarei

Petrică Folică  a declarat pentru Timișoara online că dacă ar fi propus pentru funcția de viceprimar al Timișoarei, ar fi onorat să accepte: „Aș fi onorat să accept o asemenea propunere. Orice politician din Timișoara ar accepta. E o onoare să fii viceprimar al Primăriei din Timișoara”.

În ceea ce privește protocolul PSD – PPDD la nivel central, Folică spune că nu are cunoștință de acest protocol: „Când o să-l primesc atunci o să-mi dau cu părerea, deocamdată nu știu ce cuprinde. Ceea ce s-a discutat, s-a discutat la nivel central, adică președinte, vicepreședinte, secretar general”.

Întrebat cum mai stau lucrurile în legătură cu excluderea lui din partid, Petrică Folică a spus: „S-a făcut o greșeală. S-au grăbit la propunerea lui Titu Bojin, însă cei care au încercat să mă excludă din partid puteau doar să propună, nu să excludă.  Această greșeală a persistat timp de o săptămână, după care și-au dat seama că nu e în regulă. Nu putem vorbi de excluderea mea din partid”.

„Domnul Folică s-a dovedit a fi un om care a votat în momentele importante ca un adevărat cetăţean preocupat de binele public. Şi pentru asta are toată aprecierea mea, dar nu se pune problema să accept pe altcineva în locul lui Dan Diaconu. Punct. Nu se negociază orice pe lumea asta. Dan Diaconu este colaboratorul meu cel mai apropiat şi nu o să pun asta în discuţie cu nimeni, niciodată”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*