Ultimele stiri

Petrică Folică: „Consider pericol real la adresa democrației în Timişoara ca dictatura PSD să se instaureze şi în consiliul local”

Fostul consilier local PP-DD Petrică Folică a trecut la PNL. Acesta precizează pe contul său de Facebook că nu a făcut parte din niciun partid politic până în ianuarie 2012, când s-a alăturat Partidului Poporului. Ba mai mult, acesta susține că nu aparține niciunui grup de interese private.

„Nu am făcut parte din nici un partid politic până în ianuarie 2012, când m-am alăturat Partidului Poporului, care fusese iniţial conceput ca „un partid altfel” anti-sistem, anti- grupuri de interese private, anti- politicieni corupţi, avea un statut democratic şi un obiectiv declarat de a servi numai interesului cetăţenilor.

Eu nu aparţin niciunui grup de interese private şi am dovedit prin acţiunile mele în consiliul local Timişoara că am apărat numai binele public.

Când a fost decisă în cerc restrâns, de către conducerea partidului, alianţa cu PSD, membri PP-DD nu au fost consultaţi şi nici nu s-a ţinut cont de disperarea membrilor că partidul violet anti- interese private, în care ei au crezut şi pentru care ei au muncit, este transformat de conducerea numită într-un partid „roşu” aservit PSD-ului”, scrie Folică pe contul de socializare.

Petrică Folică mai spune că dorește: „să nu se mai exercite presiuni asupra mea din partea conducerii organizaţiei municipale şi judeţene a PP-DD aservite PSD-ului de a vota proiecte ale PSD care contravin binelui public”.

Consilierul local PP-DD precizează că instalarea în consiliul local a PSD-ului este un pericol la adresa democrației în Timișoara: „Consider pericol real la adresa democrației în Timișoara ca dictatura PSD să se instaureze şi în consiliul local. Eu sunt un adept al principiilor liberalismului, iar în PNL mi s-a garantat libertatea de a vota în consiliul local conform propriei conștiinţe, în interesul cetăţenilor. Acestea sunt motivele pentru care, cu tristețe, am plecat de la un partid fost al poporului, actualmente confiscat de către PSD şi aflat la putere, la un partid aflat în opoziție”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*