Ultimele stiri

Petrică Folică exclus din PPDD pentru că a refuzat să îl mai susţină pe posibilul viceprimar Herzog

Consiliu Local

Petrică Folică a avut, astăzi, un cuvânt decisiv în şedinţa de Consiliu Local în care se dorea înlocuirea viceprimarului Dan Diaconu cu consilierul local PNŢCD, Bogdan Herzog.

Folică a plecat furtunos din sala de şedinţă atunci când a aflat că Herzog este prorus şi corespondent la „Vocea Rusiei”. Acesta a afirmat, pentru Timişoara Online, că auzise despre înclinația prorusă a consilierului, dar că Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, l-a informat că toate acestea nu sunt nimic altceva decât zvonuri şi poveşti de cancan.

Cu toate acestea, când a auzit declaraţia lui Nicolae Robu prin care îl acuza pe ţărănist de atitudinea sa, Petrică Folică i-a cerut lui Herzog să confirme dacă cele spuse sunt adevărate. Când a auzit chiar din gura acestuia că acuzele sunt legitime, PPDD-istul a ales să părăsească sala de consiliu, dar atitudinea sa a dus la excluderea din partid.

Acum, acesta spune că este nehotărât şi nu ştie dacă vrea să rămână în politică.

„Deocamdată nu am niciun plan. Eu cred că nu am greşit. Poziţia mea în Primăria Timişoara a fost una demnă. În orice şedinţă de plen am demonstrat că, dacă eşti demn, politica nu poate fi tratată ca o femeie de moravuri uşoare. Eu nu sunt politician. Am fost ca un om care a fost ţinut în tribune. Poate să mă caute orice partid, pe mine nu mă interesează politica asta pe care ei o fac de 24 de ani şi eu nu vreau să fiu complice”, a afirmat Petrică Folică.

Ce urmează pentru acesta? „O perioadă de relaxare”.

3 Commentarii pe Petrică Folică exclus din PPDD pentru că a refuzat să îl mai susţină pe posibilul viceprimar Herzog

  1. petrica Folica merita felicitat, a reusit de fiecare data sa faca fata presiunilor PSD!

  2. ————–Sincere si respectuoase felicitari, Dle FOLICA, este un gest de mare normalitate si de apreciat in relatia cu cetateanul HERTZOG,,,, un arivist si farseor ,,,,, ar fi fost o mare nenorocire pe Timisoara sa aiba un astfel de „viceconducator” !!!! are un caracter JENANT !!!

  3. ————PP-DD , ar trebui sa se mandreasca cu astfel de OM precum Petrica FOLICA ,,,,,,,,,,, Sa revina asupra Hotararii de excludere si sa-l felicite fiindca a facut un foarte mare bine Timisoarei prin mentinerea ca viceprimar a Dlui DIACONU , care are multe proiecte credibile in derulare !!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*