Ultimele stiri

Petrică Folică despre ordonanța care legalizează traseismul politic: „Nu sunt de acord cu această ordonanță. Nu poți să te schimbi peste noapte”

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului, care dă posibilitatea aleşilor locali de a migra către alte partide politice decât cele sub sigla cărora au câştigat alegerile urmează să fie publicată în Monitorul Oficial astăzi.

Consilierul local PP-DD Petrică Folică nu este de acord cu adoptarea acestei ordonanțe de urgență.

„Nu sunt de acord cu această ordonanță. Nu poți să te schimbi peste noapte, să devii altceva. Bineînțeles, asta ține de aleșii locali, de consilieri și primari. Într-un fel e bine pentru că vedem cine sunt acești consilieri sau primari care au fost prin toate partidele politice”, spune Petrică Folică.

Întrebat de Timișoara Online dacă există posibilitatea ca anumiți aleși locali din PP-DD să treacă în alte partide, Folică afirmă că nu exclude această posibilitate: „Nu am argumente care să mă facă să afirm ceva despre ei. Posibil, dar nu cred. Dacă s-ar duce în altă parte nu s-ar respecta pe ei înșiși. Oamenii vin, te votează, iar tu întorci spatele și te duci la PSD. Mai ales în Timișoara, oraș martir. PSD, care este fostul PCR. Nu este în folosul cetățeanului această ordonanță de urgență. Este în folosul domnului prim ministru, pe el îl vizează. Probabil că acești consilieri, din diferite partide politice, nu mai răspund la comenzile lor, și acum ei îi pun în fața faptului împlinit: îi cheamă la ordine, cum se spune”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*