Ultimele stiri

Petrică Folică: „Luați aminte, dacă în două săptămâni PSD nu aprobă legea votului prin corespondență trebuie ieșit în stradă”

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă privind diaspora intitulată “Românii de pretutindeni, victimele unui actor netalentat şi dezinteresat”, depusă de PNL şi PDL şi dezbătută de plen în timpul campaniei electorale

„Frica păzește bostănăria. O lecție pentru electorat. Ați văzut câtă rapiditate în respingerea legii amnistiei, ce bandă rulantă de avize pozitive la toate cererile procurorilor. Lecția: presiunea votului și a străzii produce efecte, împinge cu forța lucrurile într-un făgaș cât de cât normal. Deci se poate! Lipsa reacției societății este pilonul pe care s-a sprijinit până acum PSD (și nu numai el) pentru a-și permite orice abuz. Când poporul protestează, prin vot sau în stradă, puterea se repliază, tremură de frică. Luați aminte, dacă în două săptămâni PSD nu aprobă legea votului prin corespondență trebuie ieșit în stradă. Cu zecile de mii. Altfel nu se va rezolva nimic. Votul prin corespondență înseamnă finalul PSD pentru mulți ani de acum înainte, dacă nu pentru totdeauna. Presiune maxima pe el”, scrie Petrică Folică pe contul său de Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*