Ultimele stiri

Petrică Folică: „Mă îngrozeşte indiferenţa cu care susţinem prin vot şarlatani, impostori, infractori”

Adrian Năstase a fost eliberat condiționat aseară. Fostul premier a ieșit din Penitenciarul Jilava la ora 19:10, după ce a ispășit 7 luni și jumătate din pedeapsă.

Consilierul local Petrică Folică a făcut câteva precizări pe contul său de Facebook în legătură cu eliberarea lui Adrian Năstase. În postarea de pe contul de socializare, Folică spune că este îngrozit de indiferența cu care sunt susținute prin vot persoane nepotrivite, care își urmăresc doar interesele proprii.

„Români, liber la furat… A ieşit iniţiatorul şi dezvoltatorul hoţiei din banul public.

Mă îngrozeşte indiferenţa cu care susţinem prin vot şarlatani, impostori, infractori. Ma uimeşte cum îi mandatăm, de fiecare dată, pe cei care nu se afirmă prin altceva decât prin propria afirmaţie că nu sânt la fel de răi ca ceilalţi. Îşi câştigă scaunele doar arătând spre mizeria făcută de ăilalţi. Am fost victimele ciclurilor electorale bazate prin schimbarea unui rău cu altul care s-a dovedit ulterior a fi fost şi mai mare. Am mers din rău în şi mai rău. Şi asta se vede.

Iar protagoniştii acestei tragedii sânt aceiaşi de 25 de ani, cu câteva noi apariţii, dar de acelaşi nivel. Poate nu mai stau tot timpul în lumina reflectoarelor, ci retraşi în studioul de regie, de unde ni se transmit noi seriale din drama al cărui scenariu ei îl scriu, pe care ei o interpretează, ei o regizează. Dar pe care noi o resimţim din plin.

Şi protagoniştii nu vor să se retragă. Indiferent de ce fac şi sfidând orice acuzare sau verdict de condamnare. De ce? Pentru că noi continuăm să le validăm prin vot nesimţirea, infracţiunile, inpostura, incultura, minciuna, din postura victimei îndrăgostite de călău.

Şi asta o ştie bine domnul Adrian Năstase. Pentru asta s-a antrenat în cantonamentul de la Jilava: pentru revenirea în lumina reflectoarelor, în aplauzele frenetice ale spectatorilor.

The show must go on!”, scrie Petrică Folică pe contul de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*