Ultimele stiri

Petrică Folică: „Pe 16 noiembrie 2014 votul românilor va decide dacă ţara se va îndrepta spre o democraţiei reală”

Astăzi, 8 noiembrie, va avea loc un protest anti-Ponta la Timişoara, în faţa Operei. Protestul este unul organizat pe Facebook, iar ora declanşării lui este 18.

„După 25 ani, simţim că sunt încălcate drepturile câştigate cu sânge în Piaţa Victoriei în 1989. Modul de organizare a alegerilor de către guvernul Ponta a încălcat dreptul românilor din diaspora de a vota. Libertatea noastră şi democraţia sunt în mare pericol!
Regimul comunist a însemnat dictatură, abuzuri, corupţie şi minciună. Poporul român, tot mai sărăcit de politrucii lacomi şi corupţi, lipsit de un sistem de sănătate şi de educaţie performant, este tot mai sensibil la demagogie şi manipularea prin minciuni electorale”, scrie Petrică Folică pe Facebook.

„Pe 16 noiembrie 2014 votul românilor va decide dacă ţara se va îndrepta spre o democraţiei reală, prosperă după modelul celor existente în ţările occidentale din UE. Votând KLAUS IOHANNIS, votăm transformarea profundă a ţării spre o DEMOCRAŢIE REALĂ şi spre un sistem bazat pe CORECTITUDINE ŞI PERFORMANŢĂ, votăm STATUL DE DREPT, spunem NU corupţilor care trebuie să dispară din politică şi administraţia publică. TIMIŞOARA DEŞTEAPTĂ ŢARA!”, mai scrie Folică pe contul său de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*