Ultimele stiri

Petrică Folică spune că nu vorbește, ci face

Consilierul local Petrică Folică nu se dă bătut deși a fost exclus din PP-DD Timiș, după ce a încălcat pactul cu PSD și a părăsit ședința de plen. Întrebat de Timișoara online dacă va contesta această decizie, consilierul spune că nu va depune nicio contestație.

Fostul membru al PP-DD susține că este curtat de toate partidele pentru că are notorietate: „E normal ca toate partidele să dorească să devin membru, dar încă nu-mi doresc nimic până nu se clarifică situația mea în PP-DD. Nu am de gând să fac nici un pas”. În ceea ce privește excluderea acestuia din partid, Petrică Folică spune că decizia este incorectă şi că așteaptă răspunsul Biroului Naţional de Conducere.

Consilierul aşteaptă decizia de la Bucureşti pentru a vedea dacă îşi va continua cariera politică la PP-DD Timiş. Întrebat dacă ia în calcul invitația primarului de a intra în PNL, Folică spune că încă nu se gândește la așa ceva, scopul lui rămânând în continuare apărarea drepturilor și intereselor cetățenilor: „Eu nu vorbesc, eu și fac. De 6 luni, de când sunt consilier,  s-a văzut că tot ce am făcut a fost în favoarea cetățenilor”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*