Ultimele stiri

Petrică Folică: „Trăim într-un sistem corupt în care toată clasa politică, indiferent de partid, nu face decât să fure banii poporului”

Petrică Folică, membru al PP-DD Timiș, scrie pe contul său de socializare că trăim într-un sistem corupt unde fiecare clasă politică își urmărește propriile interese. Ba mai mult, Folică susține că democrația adevărată este obținută prin voturi universale și pluripartidism.

„Trăim într-un sistem în care poporul nu mai e exploatat de statul care oferea salarii muncitorilor, construia case, industrializa naţiunea şi investea în cercetare cu profitul adus de angajaţi (ca înainte de revoluție), ci de către ,,întreprinzătorii”(PCR-SECU) care îşi construiesc vile cu profitul adus de angajaţi, şi care ne vând fără scrupule resursele naturale şi fabricile către corporaţii străine pentru a se îmbogăţi, în timp ce muncitorii sunt lăsaţi şomeri şi duşi la un nivel de subexistenţă! Trăim într-un sistem corupt în care toată clasa politică, indiferent de partid, nu face decât să fure banii poporului şi chiar să îşi pună bazele unor afaceri utilizând aceşti bani.

Democraţia adevărată (puterea poporului) este obţinută şi prin voturi universale şi pluripartidism, dar şi printr-o economie care să ofere puterea financiară muncitorilor, nu exploatatorilor ce ne consideră nimic mai mult decât resurse umane şi care îşi bat joc de cultura, frumuseţea şi economia acestei ţări!

Dacă chiar ne dorim o schimbare şi un stat unde poporul deţine cu adevărat puterea, împreună, putem să ne construim un viitor mai bun! România încă mai poate fi salvată de corupţie masivă şi exploatare, şi noi încă putem duce o viaţă decentă, dar asta doar dacă ne unim împotriva acestor demagogi profitori şi luptăm pentru democraţia adevărată, nu pentru exploatarea politrucilor sau sisteme dictatoriale staliniste. Putere poporului!”, scrie Petrică Folică pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*