Ultimele stiri

Petrică Folică va candida pentru funcția de președinte al PP-DD Timișoara

Petrică Folică va candida la șefia PP-DD Timișoara. Cel mai probabil, alegerile la PP-DD Timișoara vor avea loc în septembrie.

Întrebat dacă vor fi schimbări de viceprimari în Consiliul Local, Petrică Folică a spus că nu crede: „Nu cred. După câte știți, marea majoritate a consilierilor din Consiliul Local Timișoara au mai fost și înainte, și se înțeleg foarte bine. Crede că vor merge lucrurile la fel cum au mers și până acum”.

În ceea ce privește eventualele alegeri la nivel de județ în PP-DD, Folică și-ar dori să existe alegeri, deși nu crede: „Eu mi-aș dori, dar nu cred. La nivel de județ nu ar fi o problemă pentru că domnul „Țițirigă dovedește că e un bun lider și poate conduce activitatea în organizația județeană. Doar în organizația municipală, acolo ar fi corect să fie alegeri pentru că nu au fost niciodată”.

Referitor la respingerea proiectelor de lege propuse de PP-DD de către PSD, Petrică Folică este de părere că proiectele propuse de PP-DD sunt apropiate de oameni: „PSD-ul nu se ține niciodată de cuvânt. Ei doar ne amăgesc până în decembrie. Proiectele noastre de lege sunt aproape de oameni, de cetățeni. Nu sunt niște proiecte care țin de un interes de grup. Pe ei nu-i interesează interesul public, îi interesează doar interesul lor de grup, interes pe care și-l urmăresc de 25 de ani. Cetățenii ar trebui să realizeze asta și să îi amendeze la alegerile din noiembrie”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*