Ultimele stiri

Piața Victoriei a fost arhiplină sâmbătă, în cea de-a doua seară a Zilelor Timișoarei!

concert

Multă, multă distracție și voie bună! De asta au avut parte timișorenii care s-au adunat în Piața Victoriei pentru a sărbătorii Zilele Timișoarei. În a doua seară de spectacol, concertele au început la ora 8 și i-au adus pe scenă pe celebrii puști de la Maxim, pe Lora, Elena Gheorghe sau Connect-R.

Pe ritmurile celor mai celebre piese românești ale momentului, unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din România au făcut spectacol. Astfel, nu e de mirare că Piața Victoriei a fost plină ochi de adolescenți gata de distracție, de adulți pregătiți de un nou spectacol, dar și de copii care s-au bucurat de atmosfera evenimentului la cote maxime.

Totuși, de la concerte a lipsit primarul Nicolae Robu, cel care i-a obișnuit pe timișoreni să fie în primul rând al fiecărui concert. Se pare că acesta a fost ocupat cu delegațiile străine care au vizitat Timișoara.

Concertele continuă duminică seară în Piața Victoriei. De la ora 21 aici sunt programate două concerte, cu Alice Francis și Oceana, iar la final urmează un foc de artificii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*